04 Квітня 2018
З радістю інформуємо Вас, що довгоочікувані вантажі продукції «ТЕРРА ФУД» на експорт до Нігерії вже дісталися нового континенту.

Контракт із новими партнерами було підписано ще у листопаді 2015 року, після чого розпочалася тривала процедура сертифікації NAFDAC (Національна Агенція Федеративної Республіки Нігерія). В рамках сертифікації виробничі майданчики компанії відвідали інспектори вищеназваної агенції по управлінню та контролю за продуктами харчування та ліками. Тоді представники NAFDAC ознайомилися з технологіями виробництва різних видів продукції, взяли участь у дегустаціях та були приємно вражені високою якістю та смаковими характеристиками продукції «ТЕРРА ФУД». Також інспектори відзначили високий рівень гігієни та підготовки спеціалістів.

В першій партії Компанія відвантажила 23 580 кг продукції (шоколадна паста ТМ «Чоконатто» різної маси та пакування – 500г та 1кг). Через 42 календарних дні Нігерія нарешті отримала перший контейнер (в грудні 2017р.).

«Ми плануємо розширювати лінійку продукції по спредовій групі (м’які маргарини для спекотних країн), а також розробляти нові продукти, в яких зацікавлений ринок Нігерії, наприклад, згущене молоко. До того ж, нам потрібно адаптувати упаковку для існуючих продуктів та запропонувати альтернативну торгову марку для шоколадної пасти», – ділиться планами Ольга Бубникович, менеджер з регіонального розвитку нових ринків компанії «ТЕРРА ФУД».

Нігерія налічує 186 млн. мешканців і є найбільшою державою за чисельністю населення у Африці та сьомою країною у світі.