16 Травня 2022
Ми працюємо заради вас та України!

В ці складні часи наша Україна, населення та її захисники як ніколи потребують підтримки грошима, технікою, зброєю, продуктами харчування та просто добрим словом.

Кожен з нас допомагає, чим може. Протягом двох останніх місяців компанія ТЕРРА ФУД допомагає смачною продукцією нашим воїнам ЗСУ, ТрО та Національній поліції України. Дуже полюбляють вони наше молоко, йогурти, ряжанку, кефіри та сметану, сири та вершкове масло. Ми регулярно відправляємо продукцію у Лікарні Києва, наприклад, Охматдит, та інших міст України, Дитячі будинки, та Будинки малютки. Активно співпрацюємо з Фондами ПОВЕРНИСЬ ЖИВИМ та Добряк. Компанія надає допомогу Гуманітарним та Громадським організаціям, Волонтерам в такі міста як Київ, Харків, Дніпро, Вінниця, Запоріжжя, Біла церква, Миколаїв та інші. Загалом за цей час було надано продукції майже на 2 мільйони гривень.

Сьогодні час, коли країна об’єднується, щоб бути сильнішою. Бізнеси об’єднуються аби бути максимально ефективними. ТЕРРА ФУД і Спілка українських підприємців працюють разом та волонтери доставляють смачну та свіжу молочку по дитячих та дорослих лікарнях, прихистках для жінок та дітей, передають літнім людям. Частина продукції іде на приготування смачної їжі для ТрО в співпраці з ресторанами Спілки.

Ми разом. Ми згуртовані. Ми працюємо. Перемога буде за нами!