13 Грудня 2021
Українські моцарелла та буррата Premialle – смак справжньої Італії

Гості стенду Premialle на Italian Cuisine week, який цієї цієї суботи влаштувало посольство Італії на НСК Олімпійський, були одностайні. Українські моцарелла та буррата Premialle – це смак справжньої Італії.
Важлива і приємна оцінка, адже серед запрошених на заході були представники та друзі Ambasciata d’Italia a Kyiv, шеф-кухарі італійських ресторанів, представники бізнесу. Вони точно в курсі смакових нюансів знаменитих сирів.
Cтенд компанії ТЕРРА ФУД з її перлиною Premialle був одним із найвідвідуваніших, тому що найсмачніший. Це й не дивно, адже рецептура сирів затверджена СЕО ТЕРРА ФУД італійцем Фортунато Гуадалупі, а за виробничий процес відповідає інженер із впровадження нової техніки і технологій Роберто П’яцца.

Смачний і корисний день під знаком моцарелли та буррати Premialle.

Нагадаємо, шо моцарелла і буррата Premialle, – це малосерійний випуск продукту національним виробником, з використанням ручної роботи, як у кращих крафтових сироварнях Італії.