17 Червня 2021
Станіслав Войтович: “Кожна п’ята пачка масла в Україні — підробка. Що з цим робити?”

Ніщо так не підриває довіру споживача, як фальсифікат. І для компаній-лідерів, які з року в рік працюють над своєю репутацією, вкладаючи ресурси в якість продукції, недобросовісні виробники можуть представляти серйозну загрозу.

Фальсифікат кидає тінь на чесні бренди і переконує українців у думці, що в цій країні немає, наприклад, нормального масла. Тим самим, на жаль, підживлюється міф про високу якість імпортного продукту, що з кожним роком додає в свою присутність на ринку України.

За інформацією громадської організації «Громадський контроль», обсяг фальсифікату на ринку вершкового масла в Україні становить на сьогодні не менш 20%. Простими словами: кожен п’ятий виробник — найчастіше це дрібні виробники-одноденки — продає підробку, яка містить жири нетваринного походження.

Повна версія авторської колонки Станіслава Войтовича, президента ГК TERRA FOOD на сайті НВ. Бізнес: https://cutt.ly/Dn3x5WX