29 Грудня 2020
TЕРРА ФУД – переможець у номінації «Рушій розвитку регіону» від СУП

Компанія ТЕРРА ФУД отримала престижну премію Спілки українських підприємців, перемігши в номінації «Рушій розвитку регіону». Церемонія нагородження відбулася наприкінці грудня, та зібрала кращих представників українського бізнесу.
ТЕРРА ФУД активно розвиває не лише власні підприємства (а це 7 провідних заводів), а й регіони, в яких вони розташовані. Цьогоріч у фокусі уваги СУП – внесок компанії у розвиток Вінниччини, де успішно працюють Тульчинський маслосирзавод, Крижопільський сирзавод та Вапнярський сирзавод. В цьому регіоні ТЕРРА ФУД виступає одним з найбільших роботодавців та платників податків – кількасот мільйонів гривень щороку надходять до місцевих бюджетів. Робочими місцями забезпечено 1400 кваліфікованих працівників.
Розвиток та інвестиції в інфраструктуру в регіонах присутності компанії – одна з місій компанії. Зокрема, в 2020 році компанія інвестувала 1 млн гривень в ремонт дороги поблизу Тульчинського маслосирзаводу, на якому віднедавна було відкрито новий цех ультрапастеризації, що випускає понад 4000 тонн продукції на місяць. Роботу у новому цеху отримало 90 спеціалістів.
Розвиток місцевих фермерських господарств – ще одна фундаментальна ціль компанії. Зокрема, за 11 місяців 2020 року компанія ТЕРРА ФУД придбала 132,5 тонн молока у локальних постачальників Вінниччини.
Проєкти корпоративної соціальної відповідальності в регіонах включають у себе постійну підтримку шкіл, лікарень, дитячих будинків та дитячих спортивних команд.