11 Листопада 2020
ТЕРРА ФУД відкрив новий цех ультрапастеризації на Тульчинському маслосирзаводі

На початку листопада 2020 р. відкрився новий цех ультрапастеризації молочних продуктів на Тульчинському маслосирзаводі, який входить до активів групи компаній TERRA FOOD. Нові виробничі потужності призначені для виробництва фасованого молока і покликані забезпечити попит на молоко довгого зберігання.
Основним підрядником по встановленню технологічного обладнання у цеху є ТОВ «Тетра-Пак». Завдяки оновленим виробничим потужностям, ультрапастеризоване молоко може зберігатися поза холодильником тривалий час – 90 діб без втрати якості та зі збереженням всіх корисних речовин.
«Завдяки унікальним сучасним виробничим потужностям нового цеху ми зможемо забезпечити попит українців на якісне молоко тривалого зберігання і створити конкуренцію компаніям світового рівня, – зазначив Фортунато Гуадалупі, генеральний директор ТЕРРА ФУД. – ТЕРРА ФУД неухильно впроваджує найновіші технології обробки молока, щоб наші покупці, а це мільйони українців, вживали лише якісні та корисні продукти».
Зокрема, в новому цеху встановлено інноваційний апарат Microbial luminescence System II для тестування молочної продукції, який є рідкістю на молочних підприємствах України. Він дозволяє забезпечувати стабільно високу якість готового продукту.
«Тульчинський маслосирзавод – наш флагман, в який ми готові вкладати і розвивати. А разом з тим інвестувати і в інфраструктуру регіону. Відкриття нового цеху ультрапастеризації, в якому встановлено найкраще світове обладнання, – ще одне підтвердження наших амбітних намірів», – прокоментував Фортунато Гуадалупі.
Новий цех зможе виробляти до 4000 тонн фасованого молока на місяць. Зокрема, тут планують випускати нові види ультрапастеризованого молока під ТМ Біла Лінія та ТМ Ферма. З появою нового цеху на підприємстві створені нові робочі місця.