На початку листопада 2020 р. відкрився новий цех ультрапастеризації молочних продуктів на Тульчинському маслосирзаводі, який входить до активів групи компаній TERRA FOOD. Нові виробничі потужності призначені для виробництва фасованого молока і покликані забезпечити попит на молоко довгого зберігання.
Основним підрядником по встановленню технологічного обладнання у цеху є ТОВ «Тетра-Пак». Завдяки оновленим виробничим потужностям, ультрапастеризоване молоко може зберігатися поза холодильником тривалий час – 90 діб без втрати якості та зі збереженням всіх корисних речовин.
«Завдяки унікальним сучасним виробничим потужностям нового цеху ми зможемо забезпечити попит українців на якісне молоко тривалого зберігання і створити конкуренцію компаніям світового рівня, – зазначив Фортунато Гуадалупі, генеральний директор ТЕРРА ФУД. – ТЕРРА ФУД неухильно впроваджує найновіші технології обробки молока, щоб наші покупці, а це мільйони українців, вживали лише якісні та корисні продукти».
Зокрема, в новому цеху встановлено інноваційний апарат Microbial luminescence System II для тестування молочної продукції, який є рідкістю на молочних підприємствах України. Він дозволяє забезпечувати стабільно високу якість готового продукту.
«Тульчинський маслосирзавод – наш флагман, в який ми готові вкладати і розвивати. А разом з тим інвестувати і в інфраструктуру регіону. Відкриття нового цеху ультрапастеризації, в якому встановлено найкраще світове обладнання, – ще одне підтвердження наших амбітних намірів», – прокоментував Фортунато Гуадалупі.
Новий цех вироблятиме до 4000 тонн фасованого молока на місяць під ТМ “Біла Лінія” та ТМ “Ферма”. З появою нового цеху на підприємстві створені нові робочі місця.
Детальніше у сюжеті: