Новости
Все публикации

Моцарелла та сулугуні – нові сири від ТМ «Ферма»

28 сентября 2017
Моцарелла та сулугуні – нові сири від ТМ «Ферма»

Білі молоді сири давно вже полюбилися у всьому світі. Їх кулінарні властивості важко переоцінити, бо смакують вони як у гарячому, так і в холодному вигляді.

Сирні новинки від «Ферма» виготовлені за технологією чеддеризації,завдяки якій досягається м'яка, волокнисто-шарова консистенція. Такий сир більш еластичний та гарно плавиться. А завдяки зручній та інформативній упаковці споживачам буде легко орієнтуватись щодо способів використання продукту.

Моцарелла – білий незрілий сир із насиченим чистим молочним смаком та еластичною консистенцією. Саме з «Моцареллою» від ТМ «Ферма  будь-які запіканки, лазанья, піца, гарячі та холодні бутерброди, чи салати будуть смакувати по особливому ніжно. При запіканні сир ідеально плавиться, не виділяючи жиру, добре тягнеться і не висихає після охолодження.

Сулугуні - це молодий сир із солонуватим смаком, має більш щільну і пружну консистенцію, яка гарно натирається та плавиться  в духовці. Такий сир ідеально використовувати для запікання в лаваші та хачапурі. Та і у якості закуски, або ж натертий до салатів він точно не залишить нікого байдужим.

При виробництві білих сирів ТМ «Ферма» використовується якісне молоко із додаванням сичужного ферменту. Контроль якості на всіх етапах від прийому молока до готового продукту гарантує споживачам смачний та безпечний продукт. Смакуйте з задоволенням!