Промислова продукція

Промислова продукція

Наші ключові клієнти

«ТЕРРА ФУД» — провідний постачальник інгредієнтів для компаній, що виробляють кондитерські, хлібобулочні, молочні, м'ясні продукти, а також компаній, що працюють у фармацевтичній, хімічній і багатьох інших галузях. Завдяки багаторічному досвідові виробництва молочних продуктів, компанія «ТЕРРА ФУД» випускає масло, спред, сир, казеїн і суху демінералізовану сироватку за будь-якими технічними параметрами клієнта і в необхідних йому обсягах.

Наші клієнти з усього світу – це підприємства, що випускають якісну продукцію. Ми з гордістю співпрацюємо з такими компаніями, як Міжнародна Кондитерська Корпорація «ROSHEN» і кондитерська компанія «АВК».




Промислова продукція, яку виготовляє компанія «ТЕРРА ФУД», включає в себе наступні позиції:

Молочні суміші для м’якого морозива та коктейлів
Молочні суміші для м’якого морозива та коктейлів – популярний молочний продукт, який виготовляють з незбираного молока і піддають короткостроковій високотемпературній обробці за температури 140°С. До складу молочних сумішей входять також свіжі вершки, сухе молоко, цукор та стабілізатор. 

Молочні суміші для коктейлів та морозива – це однорідна рідина кремово-білого кольору, з помірно солодким молочно-вершковим смаком. Молочні суміші для морозива мають ванільний аромат. Їх використовують для виготовлення м’якого морозива та коктейлів у ресторанах громадського харчування, на промислових підприємствах. Фасуються молочні суміші в асептичну тару об’ємом 10 та 20 літрів. Після відкриття упаковки продукт рекомендується використати протягом 48 годин. Морозиво та коктейлі, приготовані з наших сумішей, користуються великою популярністю серед дітей та дорослих. Дегустаційна комісія Європейського центру якості МакДональдз (м. Мюнхен, Німеччина) кілька років поспіль визнає суміші Білоцерківського молочного комбінату найкращими в Європі, що переконливо засвідчує їхню незмінно високу якість.
Кондитерський крем
Кондитерський крем – це продукт, готовий до використання та вживання після збивання та призначений для декору тортів та десертів, наповнення тістечок та прикрашання морозива на промислових підприємствах, у кондитерських цехах, у мережах громадського харчування. Основні характеристики кондитерського крему – приємний смак, легкий аромат, поживний склад та пластичність. Завдяки пластичній консистенції з крему можна створити навіть пишні солодкі скульптури! 

Кондитерський крем випускають в асептичній упаковці об’ємом 10 кг. Виробник рекомендує зберігати відкритий продукт в холодильнику не більше 72 годин. Перед застосуванням смак готового кондитерського крему можна урізноманітнити фруктово-ягідними сиропами і соками, ваніллю, корицею, какао, кавою або ароматними алкогольними напоями.
Казеїн технічний кислотний
Казеїн виготовляють зі знежиреного молока з використанням соляної і молочної кислот. Його застосовують з метою надання продукції пластичності і щільності. Основними споживачами казеїну є підприємства хімічної, легкої, парфумерно-косметичної , фармацевтичної , деревопереробної та целюлозно-паперової промисловості. Казеїн – основний інгредієнт у складі багатьох товарів. Наприклад, із казеїну виробляють екологічно чистий і якісний клей.
Суха демінералізована сироватка
Суху демінералізовану сироватку компанія «ТЕРРА ФУД» виготовляє на новітньому високотехнологічному обладнанні, яке не має аналогів у СНД. Саме тому наша сироватка користується підвищеним попитом як в Україні, так і в країнах близького зарубіжжя.

Суху сироватку використовують як інгредієнт у таких продуктах:

  • Молочно-фруктові напої. Сироватка допомагає уникнути підвищення кислотності продукції.
  • М'ясні продукти. Додавання сироватки знижує ймовірність утворення бульйонних набряків і збільшує об’єм готового продукту (паштети, варені ковбаси, шинка).
  • Кисломолочні напої, молоко і сирні вироби, дієтичні кисломолочні продукти, а також плавлені сири.
  • Дитячі продукти. Додавання сироватки до продуктів дитячого харчування дозволяє наблизити їх за своїм складом до складу грудного молока.
  • Кондитерські та хлібобулочні вироби (пряники, торти, печиво, цукерки, здобний хліб). Випічка, виготовлена з додаванням сухої сироватки, має більш тривалий термін зберігання продукції.
Демінералізована сироватка також підвищує піноутворення при збиванні молочних продуктів, що, у свою чергу, сприяє збільшенню обсягу продукції.
Масло вершкове
Один із основних інгредієнтів при виробництві хлібобулочних і кондитерських виробів, а також морозива.
Спред, суміш, паста
Корисний продукт, який виготовляють шляхом поєднання молочного і рослинного жирів. Активно використовується у виробництві хлібобулочних і кондитерських виробів.
Сир і сирний продукт
Молочний продукт, який виготовляють з натурального молока шляхом додавання молокозсідальних ферментів і закваски. Для виробництва сиру на підприємствах нашої компанії використовуються закваски датської компанії «Хрістіан  Хансен» (CHR. HANSEN).
«ТЕРРА ФУД» виробляє сир і сирний продукт для підприємств харчової промисловості та мереж громадського харчування.